Beszámoló a Jógarádzsa Díjak ünnepélyes díjátadójáról

A hatodik Jógarádzsa Kiválósági Díj és az ötödik Jógarádzsa Közönség Díj ünnepélyes díjátadójára 2022. június 19-én került sor a YogaFest-en. A helyszínen az érdeklődők találkozhattak a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesével, Keserű Arankával, Szaraszvatíval és a Közönség Díj nyertesével, Kovács Kaludia Évával. A Díjakat Dr. Rátkai Gergő Péter, Gauraszundara Kripámója Dásza, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektora, Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a Jógarádzsa Kiválósági Díj Szakmai Bizottságának elnöke és Lázai Krisztina, a Jógarádzsa Díjak koordinátora képviselte. Lázai Krisztina megnyitó beszédében megosztotta a közönséggel a Díj megalapításának célját, létrejöttének és a nyertes kiválasztásának körülményeit, továbbá a beérkező szavazatokkal kapcsolatos statisztikákat.

Ezt követően Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a Jógarádzsa Kiválósági Díj Szakmai Bizottságának elnöke kihirdette a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesét: 

A A 2021. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Keserű Aranka, Szaraszvatí

nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, valamint a vele járó 1000 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza kihirdette a Jógarádzsa Közönség Díj nyertesét is: 

A 2021. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Kovács Klaudia Éva

nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Közönség Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

A Díj oklevelének és pénzadományának átadása után Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a szakmai bizottság elnökeként méltatta a győzteseket.